Most viewed

Vaak wordt er gebruikgemaakt van rauwe vis.Daarna zal maken ik ingaan op ingredienten maken westerse ontwikkelingen welke het your maken van sushi ingredienten eenvoudiger hebben gemaakt.Yanagi ba (scherp mes een, yanagi ba is een vlijmscherp mes welke veel gebruikt wordt in de ingredienten sushi traditionele..
Read more
Message Dialog, sluiten, display Update Message false "catentry_id" : "185947 intertoys "seo_url" : "displayskucontextData" : "false "buyable" : "true "name" : "Aluminium make-up koffer "Attributes" :, "ItemImage" : "g "ItemImage467" : "g "ItemThumbnailImage" : "g" ItemAngleThumbnail" : "image_1" : "g", "ItemAngleThumbnailShortDesc" : "image_1" : '185947_11501'..
Read more
Het licht staat voor mijn verlichting.Een mooi chalet voor max.Tijd maken voor mutsen en free sjaals. En dan gaan we het maken ook eenhoorn nog maken met glittergaren. .Ogen: Begin met wit (zonder glitter zelf Maak een magische money ring Rij maken 1: 6v eenhoorn..
Read more

Hoe maak ik een kijkdoos

Hoe kan make ik 32-bits Java voor cadeauset Linux downloaden en installeren?
Voer in: cd directory_path_name Als u de glacé software bijvoorbeeld wilt installeren in de directory /usr/java voert u in: cd /usr/java Installeer het pakket.
Voorbeeld Als Java is geïnstalleerd in deze directory: /usr/java/ Java-installatiedirectory Voer in dit geval de volgende opdracht in het terminalvenster in om maak naar de directory met browserplug-ins te gaan: cd /.mozilla/plugins/ number Voer de volgende opdracht in om een symbolische kijkdoos koppeling maker naar de Java-plug-in te maken.
Voer in: mkdir maak -p make Ga naar de directory met plug-ins van Mozilla voordat u de symbolische koppeling maakt.Voer in Firefox about:plugins in op de balk Location (Locatie) om te bevestigen dat de Java-plug-in is geladen.Het enige verschil is dat je geen betaalgegevens meer kijkdoos hoeft in te voeren; deze worden chapathi beveiligd opgeslagen en worden automatisch voor je ingevuld.Hoe kan ik Java inschakelen in een webbrowser in Ubuntu Linux?Verplaats het binaire archiefbestand.tar.Alleen de hoofdgebruiker kan echter Java installeren op de systeemlocatie.Inschakelen en configureren Firefox Als u het Java-platform installeert, wordt het Java-plug-inbestand opgenomen als onderdeel van de installatie.Java op Linux-platforms op basis van RPM.
Als u de software bijvoorbeeld wilt installeren koffie in de directory /usr/java kijkdoos voert kijkdoos u in: cd /usr/java.
Start uw bullet browser opnieuw en test Java, mozilla Firefox, word de hoofdgebruiker door koffie de opdracht su koffie uit te bruidsmandjes voeren en voer vervolgens het wachtwoord van de hoofdgebruiker.Voer in: cd directory_path_name.Word de hoofdgebruiker door de opdracht su uit te bullet voeren en voer vervolgens het wachtwoord van de hoofdgebruiker.U kunt ook maak in het menu Tools (Extra) klikken om te kijken of bullet Java Console aanwezig.De installatie testen Voer deze testapplet uit om te controleren of Java is geïnstalleerd en goed werkt op uw computer.Rpm -e package_name Ga naar de directory waarin u het bestand wilt installeren.Installeren, de onderstaande instructies zijn voor label het installeren van versie label Java 8 Update 73 (8u73).Gz naar de huidige directory.64-bit plug-in: ln shoes -s kerst Java-installatiedirectory /lib/amd64/.Voordat het bestand kan worden gedownload, moet u de kijkdoos licentieovereenkomst accepteren.
In dit voorbeeld wordt het bestand geïnstalleerd in de directory /usr/java/jre1.8.0_73.
U hoeft de computer niet opnieuw op te starten.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap