Most viewed

(Click to enlarge to achieve this effect, do the following: money make Right-click on the folder, you want to create a shortcut to, and click.c : Change existing shortcut. Vbs, make optional sections in the VBscript below are commented folder out: Set oWS ell sLinkFile..
Read more
Donkey is Shreks beste vriend en rechterhand.In het gevecht dat shrek volgt wordt Fairy Godmother getroffen door haar eigen toverstaf en spat in zeepbellen uiteen. Sneeuwwitje make Ook zij maakt haar debuut in de shrek eerste film in een cameorol, maar make heeft een prominente..
Read more
Eén lesdag lang ontdek je de wonderen maak van radio.Na registratie kan je reageren, onderwerpen starten, projecten toevoegen en pannenkoeken nog bloem veel cheese meer. Renko 16:47:10, leuk dat keuzes deze kibbeling website maken nog live.De werkbladen: leuke maken dit zijn de documenten die aan..
Read more

Poppetjes maken van stof


Het "lijf" van de free pop wordt gemaakt van een maken lap van ongeveer 50 bij.
Naai de delen aan elkaar, een cm maken naast de randen.
Draai stevig stof garen enkele malen om de onderkant van het netflix bolletje ondertiteling zodat de stof maken niet meer omhoog kan trekken.
Maak vlechtjes of paardenstaarten en maak ze vast met stukjes lint of garen.
Zorg ervoor dat je het maken patroon uit een stuk tekent.Zet de stof vast om het bolletje met een stevig stuk draad.Morgen maken meer over de markten, waar je dit poppetje kant-en-klaar en als bouwpakketje kunt kopen.Houdt in de gaten dat je de pop symmetrisch houdt.Naai poppetjes nu maker ook de opening waardoor freeware je het bolletje naar binnen hebt gedaan met kleine onzichtbare steekjes dicht.Trek de stof daarna door het gat weer makes goed, zodat je de goede kant van het stof weer ziet.Dit voorkomt dat de stof los gaat zitten en je bolletje uit model raakt.Zoals je zit maken komt het borduurwerk in de rechter beneden hoek.Bevestig een leuk bijpassend lintje om de stof nek.
Het borduurwerk mag dus niet dubbelgevouwen worden.
De omtrek van het bolletje is ongeveer.Een mooi bolletje, trek de jeden elastische stof zo strak mogelijk om de fiberfill zodat er een mooi bolletje ontstaat.Leg het kartonnen patroon voor het daadwerkelijke poppetje op de verkeerde kant van het stof en neem maken het patroon over met potlood of kleermakerskrijt.Bovendien kun je het dan extra speciaal maken door de kleuren aan de babykamer maken aan te narrenmuts passen, en de naam van de nieuwe spruit op het popje te borduren.Patronen kun je op internet bestellen, of zelf natürliches met behulp van borduursoftware ontwerpen.Maak little tot slot nog haar aan op de bovenkant van het hoofd van de pop door gekocht poppenhaar erop te lijmen.Het bolletje moet door de opening precies in maken het midden van de lap komen.Stik het mutjse met de hand met kleine steekjes vast aan het hoofd.Houd een keeropening open.Ik heb maken een hele verzameling pony borduurpatronen, die combineer ik tot nieuwe.Ik hing ook nog een klein gelukspoppetje om de nek en zette dat met een paar steekjes achterop vast.Je moet er bij de maten op letten dat je lijf en je bolletje een beetje mooi bij elkaar passen qua grootte.Gebruik een potlood om de vulling naar het hoofd, handen en voeten te duwen.Vorige week stuurde ik een stoffen gelukspoppetje naar Isabel voor Mail on Monday (klik hier maken ).Je hebt nodig: -het patroon voor een stoffen gelukspoppetje (klik hier ) -een stukje stof of twee stukjes voor een contrast in de voor- en achterkant van het poppetje -een klein stukje witte stof, bij voorkeur fleece, want dat rafelt niet -een potlood of kleermakerskrijt.
Heb je geen borduurmachine, dan stof kun je de naam met behulp van kruissteekjes op het popje borduren, en een opnaai borduurmotief gebruiken.
De lap span in in mijn borduurring in, en de borduurmachine maakt er een prachtige vlinder.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap