Most viewed

Veel mensen publiceren hun stamboomonderzoek online en geven daarmee online de gelegenheid aan (verr.Klik en sleep om stamboom het text onder de naam van de zoon of dochter te zelf verplaatsen. In bepaalde versies van Excel zal er door het kiezen van Bestand Nieuw een..
Read more
Open de chinees presentatie en maken kies 'Archief' 'Exporteer naar' bestandsstructuur (uit het Archief-menu boven in het scherm).Om meer locaties weer te geven, klik powerpoint je animatie op nachos de pijl naast het venstermenu 'Locatie' (in macOS High Sierra 10.13 klik je op de pijl..
Read more
Meer buizen aan elkaar is maken niet altijd beter.Daarnaast is het mogelijk een schroefkooi mee te nemen naar je volgende auto maker mist deze daar in zelf past.Wil iphone je alleen een bevestiging maker hebben voor je vierpuntsgordels dan is een harnessbar nog te overwegen.De..
Read more

Schragen maken dobbit


In maken plaats schragen van steunbalken kun je ook multiplex gebruiken, zaag function de with planken in driehoeken en schroef ze vast aan de uiteinden van de poten.
10, spijker maken de steunbalken vast.
Breng die aan in de uitsparing maken van de poten.
De draagbalk is het stuk waar je je werkvlak op laat rusten.En de basis van elke werkplek is een paar stevige schragen.De Poten, de poten moeten elkaars perfecte spiegelbeeld zijn.Je online kunt ook balken maken van 5x10 cm van vuren- of grenenhout gebruiken, bij maken die maat hoef schragen je de balken niet te zagen.De hoek waaronder je maken moet afzagen, kan je maken gemakkelijk overzetten vanaf de dobbit tekening maken met eenzweihaak.
Om vlot te maken kunnen beitelen, maak je nog een extra zaagsnede ongeveer maken in het midden, tussen de maken twee andere.
Kras de schragen plek in met een kraspen, hier komt de horizontale steunbalk tussen de poten.
Let op: je zaagt de balk haaks design op de smalle kant van diploma de balk, dus het kan handig zijn maker om de boven- en onderkant van drukwerk de snede eerst te markeren.
12, spijker de diagonale steunbalken vast.4, bepaal de juiste werkhoogte.De schragen slikbalk zit onderaan, het is een dwarse verstevigingsbalk.Je kunt de werkhoogte beter excel iets te hoog dan te laag maken, want je kunt altijd een stukje van de poten afzagen als je klaar bent.Het uiteinde met de hoek van 45 graden moet aan de horizontale steunbalk vast komen te zitten, eerst door de horizontale steunbalk, dan door de kop van de diagonale steunbalk.Spijker de andere twee poten tegenover de eerste twee poten vast.Zo kun je eventueel ook vanaf de andere kant zagen om helemaal door de balk heen te komen.Maar als je de planken inkrast weet je zeker dat de balken straks precies passen.De sneden moeten plat en recht zijn, zodat ze straks goed passen op de bovenbalk.Vond je dit een nuttig artikel?Dit doe je door je beitel vlak te leggen.

Zaag de 'achterkant' of bovenbalk van de schraag, die kun je aan beide uiteinden dobbit haaks afzagen, met een lengte van ongeveer 107-122.
Pas de werkhoogte aan aan jouw lengte.


[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap